Meyveli-Cikolatali-Pasta

Meyveli Çikolatalı Pasta

Meyveli Çikolatalı Pasta

Malzeme: 6 kişilik

Yumurta (3 adet)
Şeker (1 su bardağı)
Süt (1 su bardağı)
Sıvı yağ (Yarım su bardağı)
Un (2.5 su bardağı)
Vanilya, Kabartma tozu, Kakao
Hazır Çikolatalı Puding
Süt (1 litre)
Yaban mersini ve çilek

 

Yumurta ve şekeri iyice köpük köpük olana kadar çırpın. Kakao dışında diğer malzemeleri ilave ederek çırpmaya devam edin. Unu çırptıkça yavaş yavaş ekleyerek kıvamını ayarlayın. Hazneyi yağlayarak hamurun yarısını boşaltın. Kalan hamura 1-1.5 yemek kaşığı kadar kakao ilave edip karıştırın. Kakaolu hamuru da haznenin içerisine dökün. Kapağını kapatıp “PASTA”yada “CAKE”modunda pişiriniz. Hazır pudingi 1 litre süt ile hazırladıktan sonra, pişen kekinizin üzerine dökünüz. Pastanın üstünü yaban mersini ve çilekler ile süsleyiniz.


Blog